Ajánló
Hírek
2023. Október 30.
2023. Október 18. Márton-napi libalakoma 2023. Október 5. Elindult a DiningCity – Országos Étterem Hét 2023. Szeptember 14. Pezseg a Balaton! Bormustra
Részletek: Master Class kóstoló sor (vacsora előtt): 1. Mád Furmint 2015 2. Nyulászó Hárslevelű 2015 3. Dongó Furmint 2015 4. Percze Furmint 2015 5. Szent Tamás Furmint 2013 6. Nyulászó Szamorodni 2013 7. Birtok Szamorodni 2013 Borvacsora menü: - Kacsamáj terrine borzselén – Mád Késői szüret 2014 - Fogas mézes pomelóval, káposztával – Nyulászó Hárslevelű 2013 - Sertésszűz almával és blinivel – Szent Tamás Furmint 2012 - Hagyományos vargabéles – Dongó Szamorodni 2013 A borkóstolón és borvacsorán való részvétel díja: 16.900,- Ft / fő Regisztráció: info@hotelzenit.hu Regisztráció + szállásfoglalás: http://www.hotelzenit.hu/hu/zenit_hotel_balaton_wellness_szalloda/ajanlatok/borvacsora_szepsy_istvannal Röviden a pincészetről: ,,Területeinket az 1700-as évek dűlőklasszifikációjától a borvidék legjobb termőhelyeiként tartják számon. Elsősorban Furmint fajtával dolgozunk, mely egyike a világ legnagyobb potenciállal bíró fehér szőlőfajtáinak.A Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet főborásza ifjabb Szepsy István, 18. generációs borász, irányításával tizenegy dűlőben dolgozunk, melyek nagy része Mádon található." Korábbiak
|